Ett byggföretag i Landskrona, Lund och Helsingborg

Glad torsdag alla läsare! Välkomna till ett inlägg som handlar om ett byggföretag i Landskrona, Lund och Helsingborg. Som ni redan vet så brukar jag vilja tipsa mina läsare lite då och då om olika företag som är aktiva inom olika branscher. Jag ser det som både en rolig grej, och som en chans att få sprida ordet om företag som jag verkligen själv kan rekommendera. Jag tycker att man hellre ska anlita ett mindre lokalt företag än en större kedja, till exempel! Det är både bättre för den lokala ekonomin och kan få samhället att blomstra. Företaget som är fokus för mitt intresse idag är DIAZ Bygg. DIAZ Bygg är ett byggföretag som är verksamt i Landskrona, Lund och Helsingborg och som mer än gärna tar sig an olika spännande projekt. Jag anlitade företaget efter att jag hamnat på deras hemsida och kontaktade dem sedan för att undersöka vilka referenser man kunde ge. Det fanns ett flertal olika roliga tidigare referenser som jag tyckte var utförda med stor precision och detaljrikedom, och jag fastnade direkt för detta företag. Vad jag vill göra om hemma var delar av köket och vardagsrummet, och jag fick en tydlig offert och tidsplan. De höll dessa båda med bravur och på det stora hela kändes det väldigt bra med DIAZ Bygg och jag skulle utan tvekan anlita dem igen om det är ett nytt projekt som jag kommer behöva hjälp med!