Fixa vackra fransar

I dagens inlägg så ville jag ta och skriva lite om en sak som jag vet att rätt så många av er, mina fina och härliga läsare, har uttryckt ett intresse för så långt som jag kan minnas. Äntligen så tänkte jag ta och berätta för er vart någonstans det är jag går när jag vill fixa mina fransar eller när jag vill göra tandblekning! Det här är lite inriktat till er som då exempelvis vill bleka tänderna eller göra fransarna i Huddinge, Haninge, Nynäshamn eller Farsta bland annat och jag vet exakt vem det är jag tycker att ni ska vända er till.

Det här företaget heter Spraytanten och dem är verkligen hur kunniga och engagerade som helst när det kommer till det som de sysslar med. Jag har varit lika nöjd varje gång som jag har gått dit och det är otroligt mycket mer än vad jag kan säga om vissa andra ställen som man har gått till under åren för att fixa liknande behandlingar. Hur som helst så är verkligen Spraytanten det perfekta stället för mig och de är oerhört trevliga och väldigt kvalificerade dessutom, så man känner sig trygg som kund när man väljer att göra dem här behandlingarna. Jag hoppas att det här nu är någonting som kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för alla er som har uttryckt ett intresse för detta under den senaste tiden. Som sagt så är det ju då lite inriktat till er i Stockholmsområdet kanske, men jag tror ändå att det var rätt så många av er som uttryckte intresse som bodde där omkring ändå! Ha det nu så bra så länge, mina fina läsare, så hörs vi snart igen. Hör av er ifall ni väljer att vända er till Spraytanten för det är alltid kul att kunna höra att man varit behjälplig på något sätt!