Jag blev hjälpt av samtalsterapi

Hej och god eftermiddag. När jag behövde gå i samtalsterapi i Trollhättan var det inte bara det att jag behövde en samtalsterapeut, vem som helst. Jag hade bestämt mig för att det skulle vara en kvinnlig samtalsterapeut. Då blev det lite problem för det är mest män som är terapeuter. Visserligen finns det kvinnor inom yrket men de flesta tycks ju bo och jobba i Göteborg. Jag ville ju gå i samtalsterapi i Trollhättan och sökte en kvinnlig samtalsterapeut, och dessutom ville jag ha en både seriös och välutbildad terapeut. Vem som helst kan faktiskt utge sig för att var samtalsterapeut så det gäller att välja terapeut med omsorg. Jag fann vad jag sökte i en terapeut som heter Anna-Theresé Hernqvist. 

 

Jag är djupt imponerad över vad denna duktiga och erfarna och kvinnliga samtalsterapeut kunnat ställa upp i form av samtalsterapi i Trollhättan. Det är inget fel på manliga terapeuter men ibland måste det vara en kvinna. Det kan vara sådant man utsatts för som kvinna som är känsligt som gör att man hellre vill diskutera detta med en kvinna och inte med en man. Anna-Theresé Hernqvist är djupt bevandrad i både beteendevetenskap och psykologi vilket gör henne till en ypperlig samtalsterapeut att anlita för de flesta typer av problem. Man ska inte ha en halvbra terapeut utan alla som behöver en samtalsterapeut ska se till att skaffa sig en riktigt välutbildad och erfaren terapeut. Jag kunde inte önskat mig bättre samtalsterapi i Trollhättan än vad jag fått hos Anna-Theresé Hernqvist. Jag vill rekommendera er som söker samtalsterapi endera i Trollhättan, Uddevalla eller Vänersborg att höra av er till Anna-Theresé Hernqvist.