Tyrsjöns Hem och Design

Hej igen, allesammans! Jag hoppas att ni har haft en riktigt trevlig helg. Det har i varje fall jag, men vad jag gjorde får ni läsa om i ett annat inlägg lite senare. I det här inlägget idag så tänkte jag att jag skulle passa på att skriva ett par ord om det här med en heminredningsbutik för er på Gotland eller i Uppsala då. Det är nämligen så att jag har nämnt detta ett par gånger här på bloggen, men aldrig kommit ihåg att faktiskt skriva vart någonstans det är som jag faktiskt vänder mig.

Då har det ju givetvis varit rätt så många av er som har kontaktat mig, både via kommentarerna och via mail, angående vart det är som jag köper mycket av min inredning. Det stället heter så mycket som Tyrsjöns Hem och Design och jag tycker verkligen att det här är ett ställe som helt klart är värt att uppmärksamma. Jag vill rekommendera den här butiken för att de är så himla duktiga på att välja ut ett snyggt och praktiskt sortiment av heminredning och jag tycker att det alltid finns något som man tycker om och som man vill köpa därifrån. De är dessutom oerhört trevliga och glada och hjälper alltid till när det kommer till att hitta det som man är ute efter. Hur som helst så ska jag inte tjata på så himla mycket mer i det här inlägget, utan jag tror nästan faktiskt att jag tar och lägger in en lite länk här någonstans så att ni alla som nu är intresserade av detta kan ta och klicka er vidare för att ta er in på Tyrsjöns Hem och Design och deras kontaktsida här på nätet. Där kan ni ju läsa på lite mer om vilka de är och vad de kan erbjuda er! Jag kan helt klart varmt rekommendera dem till er alla och jag hoppas verkligen att ni kikar vidare på dem.