Kom i balans med hjälp av healing

God morgon, god middag eller god kväll, det beror sig på när ni kommer in på bloggen och läser! Jag hoppas er helg har varit underbar! Måndag morgon är det nu vilket innebär en ny vecka med nya möjligheter. Jag har öppnat mina sinnen och släppt in ett visst mått av andlighet i mitt liv och jag mår så fantastiskt bra sedan jag börjat gå till ett företag som heter Sangi Inre/Yttre Balans för att få healing i Bromölla.  

Det här har varit så bra för mig så det här med att bli hjälpt genom healing önskar jag ifrån botten av mitt hjärta att många fler skulle få bli hjälpta av. Så det är därför jag skriver här i bloggen om just det här så att ni, mina fina läsare, ska få reda på att även ni kan få må bra genom att gå på healing i Bromölla. Det är en så fantastisk healing som heter Star Code Healing och det gör mig så oerhört lugn och avslappnad. Det här är en känsla som dröjer sig kvar i flera dygn efter en behandling. Om jag mår bra och är lugn och avslappnad kan jag också vara till glädje och till nytta för andra människor på ett helt annat sätt än om jag hade varit stressad. Jag tänker främst på att mina barn har fått en mer engagerad och glad mamma. Om någon av mina läsare har varit på Sangi/Inre Ytte Balans och fått healing i Bromölla skulle jag tycka det vore spännande att få reda på hur ni tyckte att detta var. Er andra vill jag uppmuntra till att gå dit. Ni kan sedan skriva till mig, varför inte under kommentarerna i detta inlägg, och tala om vad ni fick ut av denna healing i Bromölla!