Ett härligt konditori

Det här med ett konditori och ett bageri för alla er i bland annat Vimmerby, Hultsfred och Västervik med omnejd är någonting som har varit oerhört efterfrågat att jag ska skriva om här på min lilla blogg. Därför så hade jag tänkt att det är precis det som jag vill göra idag i det här inlägget.

Klicka här på den här länken för att direkt komma vidare till Vimmerby Bageri & Konditori AB som är det stället som jag vill rekommendera till er alla som nu har visat ett intresse för detta. På deras sida så finner ni en mängd med bra information och även adress och kontaktuppgifter ifall det är så att ni vill besöka dem eller höra av er till dem med frågor och funderingar. Jag kan hur som helst, som sagt, varmt rekommendera att ni vänder er dit ifall ni vill ha ett riktigt mysigt och trevligt bageri eller konditori att gå till. De har verkligen supergoda saker och jag tror nästan att jag är där minst två gånger i veckan nu för tiden. Anledningen till att jag själv fick upp ögonen för just det här stället är på grund av min kompis som sedan en tid tillbaka har varit en stammis hos Vimmerby Bageri & Konditori AB. Nu har ju cirkeln gått fullt varv eftersom att jag också verkar ha blivit det! I vilket fall som helst så skulle jag tycka att det var jättekul om ni ville prova på att gå dit, för jag vet att ni skulle tycka om det minst lika mycket som jag och min kompis gör. Jag lämnar som sagt en länk lite högre upp, så att det blir smidigt för er att komma åt den informationen ni kan tänkas behöva om dem. Ha det nu så himla bra så länge!